1 september Straal 3 jaar!

Vandaag is het 3 jaar geleden dat ik mijn hart ben gevolgd en Straal kindercoaching ben gestart. Als ik terugkijk danst mijn hart nog steeds en ben ik ook zo dankbaar dat ik mag doen waar ik van ga stralen en zijn wie ik ben.
Zo passend bij mijn missie om kinderen en hun ouders (weer) te laten stralen, hun krachten en talenten in zichzelf te ontdekken en die naar buiten te laten komen… Ieder op zijn eigen unieke manier.

Wat stellen de kinderen, en zeker ook hun ouders, zich open om naar zichzelf te kijken, wat absoluut niet altijd gemakkelijk is, om zo de zorgen die er zijn te bekijken vanuit een ander perspectief.

Het is heel hart werken

Volgende week is het een jaar geleden dat ik mijn gelofte heb voorgedragen tijdens de diploma-uitereiking van de master-opleiding: Mijn weg naar meesterschap bij de Magie van kindercoaching. En deze wil ik nu met jullie delen….

Ik beloof met heel mijn hart dat ik goed voor mezelf zorg, me afstem op mijn diepste binnenste en dat uitstraal.
Zodat ik als mens en kindercoach kan doen waar ik zo van hou. Ik straal zelf zodat kinderen, ouders en iedereen die ik tegenkom zijn eigen straal weer herinnert, leert gebruiken en nog stralender wordt.

Ik beloof mijn heel mijn zijn dat ik mijn verantwoordelijkheid neem om mijn gift te delen. Ik bied veiligheid aan kinderen en hun ouders, ik ben aanwezig en zonder oordeel. Ik voel aan wanneer iets niet in balans is en help om deze balans te herstellen. Op een eerlijke en integere wijze mag, binnen die veilige, liefdevolle omgeving, de kracht en kwetsbaarheid naar boven komen en krijgen het kind en zijn ouders de ruimte om zichzelf te leren kennen en met hun levensles om te gaan. Ik laat in vertrouwen weer los.

Ik beloof met een open hart dat ik me blijf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak en op mijn wijze een bijdrage lever aan het magische vak kindercoaching.

Ik beloof het , ik voel het, ik doe het, ik ben het…

Met stralende groet,

Jacomina

💜💜💜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *