Over mij!

Ik ben Jacomina Bazen, ik ben een trotse moeder van 2 meiden en 1 jongen. Mooie, gevoelige kinderen die ieder op hun eigen wijze door het leven gaan en mogen zijn wie ze zijn.

Al van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot kinderen, ik wil in contact komen, ze begrijpen en helpen. Ik geniet van hun blijheid, onbevangenheid en hun nieuwsgierigheid maar voel ook aan als het niet zo lekker gaat, ze gekwetst of beschadigd zijn. Ik wil dat ze zich gezien, begrepen en erkend voelen zodat ze hun talenten kunnen ontdekken en zijn wie ze werkelijk zijn.

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening met als differentiatie Hometraining, ben ik met veel enthousiasme als pedagogisch medewerker op een MKD (multi-disciplinair kinderdagcentrum) begonnen. Ik heb hier jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden en behandelen van kinderen en hun ouders waarbij ik vooral achter het gedrag kijk en invoelend, duidelijk en positief ben in het contact met hen. Tot juni 2015 heb ik gewerkt op een behandelgroep voor kinderen van 2-4 jaar, die op welke manier ook, vastlopen in hun ontwikkeling. Daarna ben ik enthousiast aan de slag gegaan als ambulant begeleider voor Stichting inzet voor Zorg. Dit in combinatie met mijn praktijk: Straal kindercoaching die ik in september 2015 ben gestart.

En na mijn opleiding Magie van kindercoaching en dit jaar de Masteropleiding bij Magie van Kindercoaching: weg naar Meesterschap, kan ik nu als kindercoach mijn passie voor het werken met kinderen en hun ouders nog meer aanspreken. Ik loop graag een poosje met ze mee, totdat ze (weer) stralend hun eigen weg gaan.